SINOSZ – Őszi tréningek

Az idén tavasszal az FOF 2015 /55 projekttel kezdődött a SINOSZ Hódmezővásárhelyi csoportjánál a személyiségfejlesztő és önismereti tréning sorozat. A sikeres kezdet után közkívánatra folytatódik a közös munka. A PQE Egyesület felnőttképzési engedéllyel rendelkező személyiségfejlesztő és önismereti tréningjeinek anyagát veszi át a csapat, csak most már ismétlő, megerősítő jelleggel, az ismeretek elmélyítése érdekében.

Hetente találkoznak Zalai Antallal az egyesületünk szakmai vezetőjével, aki sok érdekes és izgalmas helyzetgyakorlattal, helyzetjátékkal fűszerezve segíti a tananyagok megértését. Óriási segítség a tréningeken, hogy jeltolmács is jelen van aki „lefordítja” és még érthetőbbé teszi a tananyagok mondanivalóját.

A pozitív gondolkodás módszerei után jelenleg a felelősségvállalás ismeretanyagait veszik át a résztvevők. Később a boldogságfokozó módszerekkel is foglalkoznak. A sorozat december 12.-én zárul, amikor összegzik az idei tanulmányokat és a következő év feladatait határozzák meg. Íme, néhány kép a tréningekről, melyeket jól látszik, hogy a komolyság és a jó hangulat egyszerre vannak jelen.