Prima Akadémia Január (2)

 

Közszolgálati és egyben étvágygerjesztő

PRIMA AKADÉMIÁNK novemberi tréningjéről szeretnénk megosztani veletek élményeinket.

Harmadik alkalommal nyolc fő jelent meg akadémiánk első napján. Többségük a Facebook oldalon keresztül jelentkezett, de volt, aki a munkaügyi központ jóvoltából jött el hozzánk. Az első két napban Zalai Antal tréner kollégánk adott hasznos és elgondolkodtató tanácsokat a célokról, a sikerekről és a lelki törtvényekről. A harmadik napon D. Tóth Júlia az én-képről és az: - ismerd meg magad, hogy megismerj másokat-, témával foglalkozott. A nap végén pedig a kommunikáció fontosságáról beszélgettünk. Nagyon sok érdekes információt osztottunk meg egymással és mi trénerek is tanultunk.

Ha úgy érzed elveszett minden erőd és már nem tudod, mit tegyél? Jó lenne egy kis segítség, amiből tudnál egy kis lendületet venni, akkor hidd el itt a helyed.

Mi segítünk abban, hogy tudj új életet kezdeni és merj olyan lépéseket is megtenni, ami eddig számodra félelmetesnek tűnt.

Minden hónapban csak 3 nap! Nem mi oldjuk meg az életed akadályait, de segítünk, hogy te meg tudd fogalmazni magadnak, amit valójában, szeretnél!

…és merj lépni! Fogjuk a kezed, mi veled vagyunk és leszünk!

 

TÉRÍTÉSMENTES! Jövő évi tréningjeink időpontjai: Tervezz előre.

2016. január 22-23-29-én. Jelentkezési határidő: január 18-a.

2016. február 19-20-26-án. Jelentkezési határidő: február 15-e.

2016. március 18-19-24-én. Jelentkezési határidő: március 14-e.

2016. április 21-22-29–én. Jelentkezési határidő: április 18-a.

Minden jelentkezőt írásban értesítünk a továbbiakról!

Max. 10-12 főt tudunk fogadni! Jelentkezéseket a honlapunkon megadott e-mailen kérjük és minden egyes jelentkezőnek válaszolunk.

Részletek:http://pqee.hu/index.php/prima-akademia oldalunkon.