Személyes erő és tehetség van mindenkiben

2016-ban február közepétől – április közepéig 4 tréninget tartunk.

2 tréning Szegeden

1 tréning Hódmezővásárhelyen

1 tréning Csongrádon

12-15 fő jelentkezését várjuk!

TÉRITÉSMENTES! – jelentkezni a pqee.hu oldalunkon található elérhetőségeken.

A programba Csongrád megyében élő fogyatékos személyeket kívánunk bevonni. 

Szeged mellett Csongrádon, és Hódmezővásárhelyen élő fogyatékosoknak szeretnénk segítséget nyújtani. 

Csongrád megyében is érezhető a negatív diszkrimináció a fogyatékkal élők irányában. Ennek a helyzetnek a kezelésére szeretnénk olyan szolgáltatást nyújtani a célcsoportnak, amely rendszerezett tudást ad az önérvényesítéshez.
Ez a 
felkészültség, a személyiség fejlődése vezet el a jobb kommunikációhoz, a hátrány kompenzációjához, az életminőségük és állapotuk javulásához.

A célcsoport segítése, az életük, testi, szellemi, lelki egészségük javításában, hogy boldogabb életük és jólétük legyen.

Személyes erő és tehetség van mindenkiben, hiszünk ezek kiaknázásában és fejlődésében, hogy erre mindenkinek esélyt is kell kapnia, ebben segíteni tudunk a fogyatékos embereknek, a segítő unkánknak ereje van! Hátrányos helyzetűek nemcsak Szegeden élnek, hanem megyénk perifériájának számító kisvárosokban is. 

Az ő helyzetük kevésbé kerül fókuszba, kevesebb információ jut el hozzájuk.
HA ÖN 
TUD ILYEN SZEMÉLYRŐL, KÉREM, ADJA TOVÁBB HÍRÜNKET!

Tapasztalataink szerint a tréning módszerrel könnyen és szívesen tanulnak az emberek. Szívesen járnak olyan közösségbe, ahol hasonló problémával küzdő társakkal tudnak találkozni és ezzel az elszigeteltségből is ki tudnak mozdulni, új tartalmas ismeretségeket tudnak kötni.