Egyesületünkről

   

 

 

A Prima Quality az Emberekért Egyesület (továbbiakban PQE Egyesület) hivatalosan 2010-ben alakult, majd 2012 őszén megújult. Csatlakozott a társasághoz egy tréneri és gazdasági menedzsment csapat, amely az egyesület jelenlegi tevékenységét alapvetően meghatározza.

A PQE Egyesület a társadalom számára nyitott, önkéntes alapon szerveződő társadalmi szervezet, amely közhasznú szervezetként végzi tevékenységét.    

A PQE Egyesület, olyan egyesületként működik, amely valódi segítséget nyújt mind a hátrányos helyzetű mind a bajba jutott emberek számára az életük, testi, szellemi, lelki egészségük rendbe tételéhez és felfelé íveléséhez.
 
Személyiségfejlesztés: milyen vagyok és milyen lehetek?

Szemléletfejlesztés: hogyan álljam meg a helyem, a “nagybetűs” életben, a munkahelyen és a magánéletben.

Milyen az érzelmi intelligenciám?

Konfliktuskezelés: beszéljük meg! de hogyan?

kommunikáció: félek mások előtt megszólalni.

Segítünk megtalálni a legjobb készségeidet!

Önéletrajz, motivációs levél, munkahely keresési fórumok.

Kamasz gyermekeknek és azok szüleinek tanácsadás, megoldások keresése.

Egyéni tanácsadások, csoportos tréningek! TE döntheted el, mire van szükséged!

Feladatának tekinti még a civil szférában egy korszerű vezetés és munkakultúra megteremtését és továbbfejlesztését, amely mind a szervezetek mind a benne dolgozó egyének boldogulásához és jólétéhez vezetnek. 

A PQE Egyesület hatásterülete elsősorban a Dél-Alföld, ezen belül is Szeged városa, illetve annak vonzáskörzete. Projektalapon azonban a tevékenység kiterjeszthető Magyarország bármely területére – bárhová, ahol az ott élő emberek számára hatásos segítséget tud nyújtani a szervezet a célcsoport életének minőségi javításában.

Egyéni igényeiről kérjen részletesebb tájékoztatást a honlapunkon található elérhetőségeken.

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00154-2013