TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0109 Munkaerő-piaci szolgáltatások a Prima Quality Egyesületnél

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

Uniós segítséggel a Prima Quality az Emberekért Egyesület (PQE) megszerezte a FAT (Felnőttképzési Akkreditációs Testület) program és intézményi akkreditációját.

A TÁMOP 2.6.2-12/1-2012-0109 számú projekt befejeződött. Az elvártaknak megfelelően PQE megszerezte a FAT (Felnőttképzési Akkreditációs Testület) program és intézményi akkreditációját, és megtörtént az OFA referencia megszerzése is a következő munkaerő-piaci szolgáltatások területén: egyéni álláskeresési tanácsadás, álláskeresési technikák átadása csoportos tréningek formájában, munkaerő-piaci tanácsadás, személyiségfejlesztést segítő tréning.

A PQE Egyesület tevékenysége minőségi szintű elvégzéséhez, kiváló kapcsolatok kiépítésére törekszik a társadalom legszélesebb rétegeivel, legfőképpen a politikamentesen működő civil szervezetekkel. Magas szintű szakmai kapcsolatok elérését tűzte ki célul, továbbá az állami szervezetekkel és a közigazgatási szervekkel egyaránt igyekszik jó kapcsolatokat ápolni.

 

 

PQE az emberek boldogabb életéért, jólétéért!

Prima Quality az Emberekért Egyesület

 

A Prima Quality az Emberekért Egyesület, azért jött létre, hogy hatásos segítséget nyújtson az embereknek az életvitelük, életminőségük, egészségük javítása érdekében.

Főbb tevékenységei:

Felnőttképzés oktatás, egészségfejlesztés, gyógyító és egészségügyi rehabilitációs tevékenység, a betegségmegelőző módszerek terjesztése, szabadidősport tevékenység, a családok a gyermekek és az ifjúságvédelme, hátrányos helyzetűek munkaerő piaci foglalkoztatásának elősegítése.

Fő céljuk, hogy olyan közhasznú tevékenységű egyesületként működjön, amely valódi segítséget nyújt mind a hátrányos helyzetű mind a bajba jutott emberek számára az életük, testi- lelki egészségük rendbetételéhez és felfelé íveléséhez.

A pályázati elvárások, melyek teljesültek:

  •  hogy az egyesület a Dél-alföldi nonprofit és a versenyszféra piacain is meg tudjon jelenni mit akkreditált képzőintézmény és az OFA referenciával rendelkező munkaerő-piaci szolgáltató, tehát megszerezni a FAT intézményi akkreditációt.
  •  a szervezetfejlesztési tervvel együtt kialakítani az EFQM minőségbiztosítási rendszert a munkaerő-piaci szolgáltatások területén.
  •  megszerezni az OFA referenciát legalább 4 munkaerő-piaci szolgáltatás területén.
  •  az egyesület két munkatársa vegyen részt készségfejlesztő tréningeken valamint számviteli és munkaügyi képzésen.
  •  alakítson ki majd erősítse meg a szegedi civil szervezetekkel a kapcsolatot, és tartsanak közös rendezvényeket.

 

A projekt időtartama: 2013.02.01 – 2014. 01. 31

Kedvezményezett: Prima Quality a Emberekért Egyesület

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 7.100.000 Ft

 

Bővebb információ kérhető:

Prima Quality a Emberekért Egyesület

6724 Szeged, Árvíz utca 56.

Telefonszám: 06 20 438 1773

E-mail cím: primaquality@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.