EMBEREKÉRT, de nem főszerepben!

A PQE Egyesület, teljes neve így hangzik! PQE az Emberekért. Szeretnénk minél több embernek segíteni abban, hogy lelkileg, emberileg és egészségileg felkészült legyen az élet nagy kihívásaiban is megállni a helyét. Csapatunk ezt csoport tréningek és egyéni tanácsadások formájában teszi.

Megváltozott munkaképességűek, munkanélküliek, fiatal pályakezdők is megfordultak már nálunk. Pont ezért jutott eszünkbe, hogy szeretnénk mi is köszönetet mondani, olyan cégeknek, egyesületeknek és alapítványoknak, akiknek a nevében nincs benne, de gyakorlati tevékenységükben minden áldott nap, reggeltől- estig, kicsiktől a nagyokig minél több embernek segítenek.

Ezért is esett a választásunk az alábbi szervezetekre: Koraszülött Alapítvány,

Magyar Vöröskereszt Csm-i Igazgatósága, Véradó Állomás, Mentők, SOS 24. Bizonyára még nagyon sok céget fel lehetne sorolni, de akiket kiválasztottunk nekik szerettünk volna használható és egyben a mindennapokban segítséget nyújtó csekély ajándékokat készíttetni, mivel nonprofit szervezetként számunkra is ennyi lehetőség adatott.Ajándékaink között szerepelt. Éves – 2015 – fali naptárunk, saját fiatal kollégánk Ábrahám Gábor tervezésében és profi fotós, Iványi Aurél képeivel készült. Kulcstartóra akasztható négy színű tollal, LED lámpácska, autóban használható USB töltő, és hókaparó. Olyan ajándéktárgyakban gondolkodtunk, melyek azoknak a szerveknek segít, akik elsősorban autóval végzik munkájukat. A PQE Egyesület fiatal kollégáinak kreatív ötleteinek köszönhetően, nagyon szépen elkészített csomagokat tudtunk átadni december elején az áltatunk megnevezett cégek képviselőinek.Jó volt látni a meglepett és boldog arcokat, hogy minden sajtó visszhang és nagydobra verés nélkül, egyszerűen csak ADNI szerettünk volna, és reméljük, hogy egy kicsit könnyíteni tudtunk munkájuk végzésében.

BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁN! A PQE EGYESÜLET CSAPATA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.